Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ۲۲۰ هزار نفر در کشور از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند، گفت: گسترش دامنه پوشش بیمه بیکاری با رویکرد کاهش مدت استفاده از مقرری بیمه بیکاری دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، کریم یاوری ظهر امروز در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اظهار داشت: وزارت تعاون برای صیانت از نیروی کار و کارگر، پایداری و حمایت از کارفرما، کارافرینان و سرمایه‌گذاران رصد، شناسایی و رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی را در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات بنگاه‌های اقتصادی افزود: مشکلات بنگاه‌های اقتصادی ابتدا در سطح شهرستان محل استقرار و سپس در استان وبعد از ان در کشور و در ستاد وزارتخانه مورد بررسی، رسیدگی و تصمیم‌گیری قرار می‌گیرد.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استان بیان کرد: تشکیل این کارگروه‌ه‌ا به صورت استانی و ملی سبب سرعت بخشیدن به رسیدگی مشکلات بنگاه‌های اقتصادی شده است.

یاوری با اشاره به بیمه کارگان بنگاه‌های اقتصادی خاطرنشان کرد: کارفرمایان، کارافرینان و سرمایه‌گذارانی که بخواهند هر گونه تغییر یا بازسازی خط تولید، جابه‌جایی کارگاه و ماشین‌آلات را به منظور کاهش وابستگی و بهینه کردن تولید که در راستای سیاست‌های اقتصاد و اجتماعی دولت انجام دهند کارگران بنگاه‌های اقتصادی آن‌ها در طول مدت زمان تغییر ساختار اقتصادی با مصوب شورای عالی کار تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه مشکلات بنگاه‌های اقتصادی تنها نقدینگی نیست، گفت: بخشی از مشکلات درون کارگاهی مانند بالا بودن هزینه‌های تولید انباشت محصول، اصلاح ساختار و اخلاف بین سهامداران و بخشی از مشکلات برون کارگاهی نظیر رکود صنعت، تحریم‌ها و ورادات بی‌رویه و قاچاق و مطالبات از سایر سازمان‌ها هستند.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه 220 هزار نفر در کشور از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند، تصریح کرد: گسترش دامنه پوشش بیمه بیکاری با رویکرد کاهش مدت استفاده از مقرری بیمه بیکاری از طریق هدایت مقرری بیگران به اشتغال مجدد و توانمندسازی آن‌ها با ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مورد نیاز و ارتقاء مهارت آن‌ها در مشاغل تخصصی پیگیری و دنبال می‌شود.

یاوری با بیان اینکه چتر حمایت اجتماعی از کارگران بیکار شده گسترش یافته است، ادامه داد: مقرری بیمه بیکاری به کارگرانی که بدون میل و اراده بیکار می‌شوند از روز اول بیکاری قابل پرداخت است همچنین ایام مقرری بیگری بیمه بیکاری جزء سابقه بیمه‌ای قابل قبول برای ایام بازنشستگی کارگران محاسبه می‌شود.

وی گفت: همچنین تمام هزینه‌های درمانی و بیمه‌ای کارگران مشمول قانون بیمه بیکاری که قبلا شاغل بوده و بدون میل و اراده از کار بیکار شده است همانند کارگان شاغل تأمین و پرداخت می‌شود و تمام هزینه‌های مربوط به آموزش‌های مهارتی مقرری بگیران بیمه بیکاری اعم از بازآموزی و تجدید مهارت و ارتقاء مهارت آن‌ها به عهده صندوق بیمه بیکاری است.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اجرای طرح رونق تولید برای واحدهای صنعتی بیان کرد: در سال جاری طرح رونق تولید برای 10 هزار واحد صنعتی و معدنی کوچک و متوسط اجرا می‌شود و تسهیلات لازم در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد، برای 5 هزار واحد صنعتی و معدنی نیز که نیاز به بازسازی و نوسازی دارند تسهیلات اعطا می‌شود.

انتهای پیام/

R41350/P1486/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۲۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت حمایت از واحدهای تولیدی استان سبب افزایش تولید و کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری شده است.

مهدی اسلام‌خواه، ۱۲ اردیبهشت ماه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی اظهار کرد: به دلیل غیرفعال بودن برخی واحدهای تولیدی یا راکت بودن وضعیت فعالیتی آن‌ها بیش از ۱۳۰۰ نفر کارگر در استان جزو مقرری بگیران بیمه بیکاری بودند.

وی ادامه داد: اما با حمایت‌های تسهیلاتی صورت گرفته و رسیدگی به دغدغه این واحدهای تولیدی و همچنین مجموعه آنها، تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری استان به کمتر از یک هزار نفر رسیده و این نشان از بهبود وضعیت کسب و کار در استان دارد.

وی گفت: طی دوسال و نیم گذشته، بیش از ۳۰ هزار شغل تعهدی در خراسان شمالی ایجاد شده است و در سال گذشته نیز تعهد اشتغال استان کامل و ۱۳ هزار و ۵۱۵ نفر شغل ایجاد شد.

وی تاکید کرد: تعهد ایجاد اشتغال استان طی امسال با توجه به کاهش نرخ تورم و اقدامات مناسب سال گذشته ه ۸۴۳۴ نفر رسید که تلاش می‌کنیم این تعداد اشتغال به صورت ویژه در بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی به تسهیلات پرداخت شده در حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش طی سال ۹۹ حدود ۵ میلیارد تومان بود اما در سال ۱۴۰۲ به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که نشان از پیگیری‌های نماینده دولت در استان و تلاش همکارانم در این مجموعه است.

اسلام خواه به مطالبات کارگری نیز اشاره کرد و ادامه داد: کاهش مطالبات کارگری یکی از دغدغه‌های ما در استان بود ه با پیگیری‌های بسیار از ۳۰ میلیارد تومان به دو میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و نشان از بهبود وضعیت تولید در استان دارد.

وی گفت: کالابرگ نیز یکی از طرح‌های بسیار خوب دولت بود که برای مشمولان دهک‌های یک تا هفت اجرا شد و در استان خراسان شمالی تاکنون ۲۰۰۰ میلیارد تومان خرید توسط مردم با استفاده از کالابرگ انجام شده است.

گفتنی است در پایان این مراسم از نخبگان حوزه کار و تولید در جامعه کارگری و کارفرمایی استان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان